Utveckling Nordost

Utveckling Nordost satsar på nya jobb, mer kultur, fler mötesplatser och ett gott liv i Angered och Östra Göteborg

Vi hjälper dig och ditt företag

Nästan alla – 70 procent – av företagen i nordost vill växa. Det visar en studie av näringslivet i nordost som du kan hämta här (pdf).

Driver du ett av dem? Har du ett litet företag och funderar på att anställa fler? Eller vill du starta ett nytt företag?

Vilka tillstånd behövs vid import från Tunisien? Vad är skillnaden mellan aktiebolag och handelsbolag? Hur söker man patent? På BRG Business Center i Angered får du råd och hjälp samt svar på dina frågor.

Vi finns till för dig. Hos oss kan du få hjälp med frågor om ekonomi, marknadsföring, personal och annat som är viktigt för dig som företagare. Vi erbjuder kostnadsfri vägledning, tips och hjälp vid uppstart och drift av ditt företag.

Under en timma sitter vi ner och utgår från dina frågeställningar och din affärsidé. Givetvis har vi tystnadsplikt om din affärsidé.

– Vi hoppas att många ska få det stöd de behöver på BRG Business Center, säger Dragan Sako, informatör och rådgivare på centrat. Kom ihåg att inga frågor är för dumma och att allt är gratis. Vi välkomnar alla till vår lokal på Angereds Torg 12.

Det här kan du få hjälp med:

Vägledning/Rådgivning
Information om finansiering
Starta eget utbildningar
Mötesplats och nätverk

Boka tid genom att fylla i formuläret, så hör vi av oss! Vill du ha hjälp på annat språk än svenska, så ordnar vi det. Välj språk i formuläret genom Google Translate högst upp till höger.  Dragan Sako kan svara på dina frågor på telefon: 031-367 61 95 eller på e-post: dragan.sako@businessregion.se

 

  • Vill du starta företag?  Skriv här
  • Är du redan företagare?  Skriv här
  • Jag vill bli kontaktad

Arkiv

Här kan du läsa äldre artiklar »