Utveckling Nordost

Utveckling Nordost satsar på nya jobb, mer kultur, fler mötesplatser och ett gott liv i Angered och Östra Göteborg

 

Länkar kultur:

                                 

Nordost

SDF Angered, kultur och fritid

SDF Östra Göteborg, kultur och fritid

Kulturhuset Blå Stället

Kulturhuset Blå Stället ligger mitt i Angered Centrum med Sveriges första friluftsgym, en fantastisk natur och Lärjeåns Kafé & Trädgårdar på nära håll.  Blå Stället

Göteborg Stad

Kulturförvaltningen Göteborgs Stad

Till kulturförvaltningen hör Stadsbiblioteket, fyra museer, Konsthallen och Pustervik. Förvaltningen fördelar kulturstöd till det fria kulturlivet.
Kulturförvaltningen, Göteborgs Stad

Göteborgs kulturnät

Kalendarium och annan info om kulturhändelser i Göteborg. Göteborgs kulturnät drivs av Göteborgs kulturförvaltning i samarbete med Kulturguiden.tv, som är en del av Västra Götalandsregionen. Arrangörer lägger själva in informationen i kalendariet.
Göteborgs kulturnät

Västra Götalandsregionen

Kultur Väst

Kultur i Väst är en kulturförvaltning inom Västra Götalandsregionen. Här får du kontakt med konsulenter, producenter, kommunikatörer, journalister och administratörer.
Kultur i Väst, Västra Götalandsregionen

VGR Kultur

Västra Götaland är Sveriges största kulturregion. Här finns information om Västra Götalandsregionens kulturpolitik, projektbidrag att söka,  organisation och kontaktuppgifter.
Västra Götalandsregionen Kultur

Kulturguiden.tv

Kulturguiden.tv är en oberoende sajt som tipsar om kultur och nöje i hela Västra Götaland.. Den produceras av Kultur i Väst på uppdrag av Kulturnämnden Västra Götalandsregionen. Som kulturutövare och arrangör kan du enkelt starta ett konto hos Kulturguiden.tv
Kulturguiden.tv, Västra Götalandsregionen

Sök kultur och föreningsbidrag

Föreningar kan söka bidrag för sin verksamhet, anläggning eller för utbildning. Göteborgs Stad har olika typer av bidrag till föreningar.

Sök föreningsbidrag, Göteborgs Stad 

Om stöd och bidrag inom kultur och bibliotek, Göteborgs Stad

Arkiv

Här kan du läsa äldre artiklar »